NDP söker provtagare i Luleå

Provtagare Luleå
17 oktober, 2017
Provtagare – drogtester, Luleå 171119

1 plats.
Platsbeskrivning: Provtagare – drogtester till Luleå området.

NDP är ett företag som hjälper näringslivet med missbruksförebyggande åtgärder på arbetsplatsen. Vi har idag ett av marknadens bredaste utbud inom drogprevention och våra kunder finns i alla typer av verksamheter.

Vår ambition är att kunden och klienten alltid skall känna sig bekväm i ett samarbete med NDP. De ledord som gäller för vår organisation är därför kompetens, kvalitet och trygghet.

Är du sjuksköterska/undersköterska och intresserad av att jobba extra utöver ordinarie arbete så erbjuder vi möjlighet till det.

Som provtagare utför du på uppdrag drogtester ute hos företag. De drogtestmetoder NDP erbjuder är urin, saliv och utandning. Drogtesterna utförs enligt chain of custody och aktuella föreskrifter på arbetsplatser. Vi tillhandahåller utbildning i samarbete med Karolinska Farmakologiska Laboratorium.

Drogtester genomförs alla dagar i veckan och på alla tider av dygnet.

Antalet provtagningar varierar beroende på antal kunder i det geografiska området du verkar i. I detta fall handlar det om ca 2-3 gånger per månad till att börja med.  Arbetstiderna förläggs i samråd med kund och provtagare. Provtagaren har möjlighet att påverka provtagningsdagar dock förekommer provtagningstillfällen med kort varsel varför det är viktigt att kunna vara flexibel.

Med anledning av uppdragets natur ser vi att du som person har följande egenskaper:

Du har förmåga att arbeta självständigt och är utåtriktad. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig. Du är van att hantera människor, är trygg och tydlig i din kommunikation. Integritet är ett ledord för dig.

Varaktighet
Projekt/Visstidsanställning

Arbetstid
Deltid

Körkort
B körkort fordras.
Tillgång till egen bil krävs.

Lön
Timlön

Övrigt om ansökan
Vänligen sänd ett personligt brev och CV till admin@ndp.nu, ange ”provtagare Luleå” och ditt namn.

Ansök via e-post: admin@ndp.nu
Sista ansökningsdag 2017-11-19

 

Kontaktpersoner
Rolf Niemi, 070-225 43 00, rolf@ndp.nu

 

Mer information på www.ndp.nu