NDP rekryterar i Piteå

Publicerat den 13 februari, 2019

Om dig
Är du undersköterska eller sjuksköterska och är intresserad av att jobba extra utöver ordinarie arbete så erbjuder vi möjlighet till det.

Med anledning av uppdragets natur ser vi att du som person har följande egenskaper:
Du har förmåga att arbeta självständigt och är utåtriktad. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig. Du är van att hantera människor, är trygg och tydlig i din kommunikation. Integritet är ett ledord för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som provtagare utför du på uppdrag drogtester ute hos företag i Piteå med omnejd. De drogtestmetoder NDP erbjuder är urin, saliv och utandning. Drogtesterna utförs enligt chain of custody och aktuella föreskrifter på arbetsplatser. Vi tillhandahåller utbildning i samarbete med Karolinska Farmakologiska Laboratorium.

Drogtester genomförs alla dagar i veckan och på alla tider av dygnet.
Antalet provtagningar varierar beroende på antal kunder i det geografiska området du verkar i. I detta fall handlar det om ca 4-5 gånger per månad, ca 50 tillfällen per år till att börja med. Arbetstiderna förläggs i samråd med kund och provtagare. Möjlighet att påverka arbetstider finns och provtagningstillfällen med kort varsel förekommer, varför det är viktigt att kunna vara flexibel.

Körkort och egen bil är ett krav.
Urval sker löpande.

Du är välkommen att sända ditt personliga brev och CV till admin@ndp.nu

Du finner våra annonser på Blocket Jobb och på Arbetsförmedlingen