Kund- och områdesansvarig provtagare

Publicerat den 9 augusti, 2019

NDP – NORDISK DROGPREVENTION AB

Friskvårdskonsult

Kommun: Sundsvall

Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

NDP hjälper näringslivet med missbruksförebyggande åtgärder på arbetsplatsen. Vi har idag ett av marknadens bredaste utbud inom drogprevention och våra kunder finns i alla typer av verksamheter. Vi är experter på slumpmässiga drogtestprogram och utbildningar med alkohol- och drogpolicyn som bas.

Vår ambition är att kunden och klienten alltid skall känna sig bekväm i ett samarbete med NDP. De ledord som gäller för vår organisation är därför kompetens, kvalitet och trygghet.

Vi söker nu en medarbetare som kan vara verksam i hela Sverige, med placeringsort i Sundsvall.

Dina kvalifikationer:

Du är en ”DOER” och en person som arbetar strukturerat och har gott ordningssinne. Du tycker om att ta initiativ och att ha ansvar. Du är flexibel och tycker om att lösa problem och du trivs med att arbeta i en kreativ och stimulerande miljö med deadlines. Det är viktigt att du har lätt för att ta kontakt med andra människor och drivs av att ge god service. Du är trygg och tydlig i din kommunikation. Integritet är ett ledord för dig.

Du som söker har som lägst en gymnasieutbildning. Har du dessutom en sjukvårdsutbildning, erfarenhet av missbruksvård eller arbetat med folkhälsa är det en fördel.

Tjänsteresor förekommer och du bör därför vara flexibel då det kan innebära resor med kort varsel.

Stämmer beskrivningen av dig? Vill du aktivt arbeta för att skapa säkra och drogfria arbetsplatser? Då är du varmt välkommen att söka. Dina arbetsuppgifter varierar och kommer b.la att omfatta:

– Provtagning, utföra drogtester på arbetsplatser i södra Sverige

– Kundansvar

– Administration och uppföljning

– Planering/koordinering

– Rekrytering och internutbildning av provtagare

– Sälj- och marknadsaktiviteter, mm

Välkommen med din ansökan till magnus@ndp.nu
Ansök senast 8 september
Till annonsen: Arbetsförmedlingen